Η Σχεδιάστρια - Κατερίνα Τσάκου, Ατελιέ, Εργαστήριο Ενδυμάτων, Νυφικά

Η Σχεδιάστρια

Η Κατερίνα Τσάκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε σχέδιο μόδας στη σχολή ZER-FAM, όπου αποφοίτησε με άριστα. Πριν ακόμα ολοκληρώσει τις σπουδές και κλείσει το δεύτερο έτος της σχολής, ξεκίνησε σεμινάρια ραφής σε ατελιέ νυφικών, όπου παρέμεινε σχεδόν 3 χρόνια. Στο τέλος του έτους των σπουδών, μία από της πιο καταξιωμένες σχεδιάστριες η κυρία Έλενα Παπανικολάου με το βεστιάριο "Τα ρούχα του βασιλιά" την πήρε στο πλευρό της, όπου ξεκίνησε δυναμικά να πραγματοποιεί το όνειρο της στο χώρο της μόδας και του σχεδίου, χαρίζοντας της εμπειρία και γνώση.

Από το 2015 έχει εξειδικευτεί στο να ράβει στα μέτρα οποιουδήποτε σώματος και να καλύπτει κάθε ανάγκη του πελάτη με πίστη, φαντασία και σεβασμό.

Δείγμα της δουλειάς της είναι το γνωστό νυχτερινό Κέντρο Parfait, όπου έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο μέρος των κοστουμιών από το 2022 έως και σήμερα.

Καθώς και το σχεδιαστικό και κατασκευαστικο μέρος των τηλεοπτικών εκπομπών:

  • Your face sounds familiar 2020/2021
  • Dancing with the stars 2021 έως 2022
  • X.Factor 2022

Η αγάπη και η όρεξη της για τον χώρο της μόδας την ώθησαν να δημιουργήσει το 2023 το δικό της ατελιέ, όπου εκθέτει τις μοναδικές δημιουργίες της.

Μονόχρωμο

Αρνητικό

Τονισμένοι Σύνδεσμοι

Γραμματοσειρά

Μεγαλύτερο Κείμενο

Μικρότερο Κείμενο

Επαναφορά

ΕΣΠΑ

Πληροφορίες ιδιωτικότητας.

Χρήση cookies και συναφών τεχνολογιών για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

Επιλογές

Διαγραφή

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΩΝ

Περισσότερα για Όρους Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου